Pieni rumpalipoika lyö ällikältä – tykittää Van Halenia!

Nettivideot Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Avery Molek on musiikin ihmelapsi, jonka rumpusoolot saavat ihon hämmästyksestä kananlihalle. Tuoreessa videossa kuusivuotias poika soittaa Van Halenin Hot For Teacher -kappaleen mahtavalla sykkeellä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Averyn kotisivujen mukaan poika on harrastanut rumpujen soittoa kaksivuotiaasta asti, ja hänen lempiyhtyeensä on KISS. Yhdysvalloissa asuva poika heittää tilauksesta myös keikkoja.

Rumpaleille osoitetaan kunnioitusta heidän lyömänopeutensa, rytmitajunsa sekä komppinäppäryytensä ansiosta. Maailman parhaimpien rumpaleiden joukkoon on useasti lueteltu sellaiset muusikot kuin Dream Theaterissa tunnetuksi tullut Mike Portnoy, Rushin Neil Peart ja Slipknotin Joey Jordison.