Rattijuopolla uskomaton selitys poliisille – ei todellakaan mennyt läpi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Poliisien pidättämäksi joutuneet kansalaiset keksivät toisinaan mitä erikoisempia meriselityksiä törttöilylleen. Nyt 64-vuotias mies on yrittänyt siirtää syytä huonosta liikennekäytöksestään hieman epäuskottavan tekijän niskoille – hän nimittäin väitti koiransa ajaneen autoaan.

Iso-Britannian Alnessin kylässä asuva Ronald Gell poistui paikallisesta ruokakaupasta rommipullon kera, kun liikkeen työntekijät kiinnittivät huomiota tämän käytökseen. Selvästi humaltuneen miehen ajaessa autollaan jalkakäytävän puolella työntekijät päättivät ottaa yhteyttä viranomaisiin.

Poliisien saapuessa Ronald Gellin kotiin, oli tämä jo parkkeerannut autonsa pihaan ja kantoi parhaillaan ostoksiaan pois kulkuneuvosta. Poliisit vaativat tietää, kuka autoa oli ajanut. Gell väitti hänen koiransa toimineen kuskina ja hyökkäsi epäuskoisen viranomaisen kimppuun. Hänet toimitettiin paikalliselle poliisiasemalle, jossa hän yritti kieltäytyä alkoholitestistä.

Daily Mail -lehden mukaan Ronald Gell on paikallisten poliisien vanha tuttu. Miehen asianajansa Alsion Foggo kuitenkin kertoo Gellin rikkoneen lakia ensimmäistä kertaa vasta 60-vuotiaana. Hänen mukaansa eläkkeellä oleva Ronald Gell kärsii huonosta terveydentilasta ja alkoholiongelmasta, johon hän ei kuitenkaan ole itse hakenut apua.