Tästä syystä Rihanna antoi anteeksi hakkaajapoikaystävälleen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suosittu r&b-tähti Chris Brown on viime aikoina ollut onnellinen mies. Hänen pitkään karikolla ollut suhteensa pop-prinsessa Rihannaan on parantunut entiselleen monen vuoden hyytävän tunnelman jälkeen.

Monet tahot ovat ihmetelleet, miten Chris onnistui luikertelemaan tiensä takaisin barbadoslaisen laulajan suosioon. Nyt r&b-laulaja on puhunut asiasta ensimmäistä kertaa julkisuudessa ja kertonut KIIS FM -radiokanavan lähetyksessä Ryan Seacrestille, mitä parin välillä oikeastaan on viime aikoina tapahtunut.

Räppäri ottaa lyömiskohusta täyden syyn niskoilleen ja sanoo tapahtuneen olleen hänen vikansa. Mies kertoi pelänneensä, ettei Rihanna puhuisi hänelle enää koskaan pahoinpitelyn jälkeen. Brown kertoi olevansa ikuisesti naiselle kiitollinen, koska hän päätti antaa anteeksi. Hän teki itsekin luonnollisesti tämän eteen töitä.

– Yritin vain olla vuosien mittaan paras mahdollinen mies, joka voisin olla. Näytin hänelle katumukseni ja miten pahoillani olin tapahtuneesta. Se aika oli elämäni pahinta. Hän on niin upea ihminen, olen ikuisesti kiitollinen, kertoi Chris Brown haastattelussa.

Brown tietää, että tyttöystävän takaisinsaaminen ei tarkoita sitä, että suuri yleisö antaisi hänelle tapahtuneen anteeksi. Hänen mielestään kaikilla on oikeus mielipiteisiinsä. Chrisin mukaan kyse onkin siitä, että hän itse oppi asiasta ja kasvoi miehenä.

Rihanna seurusteli vuosina 2008 – 2009 artisti Chris Brownin kanssa kuukausien ajan, mutta suhde päättyi vuonna 2009 pahoinpitelytapauksen vuoksi. Sittemmin Rihanna antoi väkivaltaiselle eksälleen julkisesti anteeksi ja jouluna 2012 pariskunta vahvisti olevansa taas yhdessä.