Timmiin peppuun implantti – tohtori esitteli paparazzeille

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Yhdysvalloissa plastiikkakirurgia tuntuu olevan jo miltei yhtä tavallista kuin kampaajalla käynti. Dr. 90210 -televisiosarjassa perehdytään kirurgi Robert Reyn vastaanoton tapahtumiin ja hänen asiakkaisiinsa.

Nyt 51-vuotias mies sattui pääsemään paparazzien huomion kohteeksi Beverly Hillsissä, jossa hän intoutui antamaan luentoa peppuimplanteista. Esittelijäksi mitä ilmeisimmin tarjoutui brasilialainen karnevaalineito Sonaria, jonka täydellistä peppua Robert Rey pääsi koettelemaan esityksen aikana. Mies demonstroi esimerkiksi, miltä implantti näyttäisi takamuksen päällä.

Dr. 90210 -realitysarja aloitti vuonna 2004 keskittymällä kirurgi Robert Reyn työhön, mutta sittemmin sarjassa on tuotu esille muidenkin plastiikkakirurgien operaatioita. Reyllä on Beverly Hillsissä yksityinen klinikka, joka on erikoistunut kosmeettisiin operaatioihin. Mies on esiintynyt yli 60 televisio-ohjelmassa.