Axwell saapuu Summer Sound Festivalin tähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingissä jälleen ensi kesänä järjestettävä massiivinen dancemusiikin tapahtuma Summer Sound Festival on vahvistanut jälleen uuden kansainvälisen tähden. Ruotsalaisen elektronisen musiikin supertähti Axwell on nimittäin yksi tapahtuman esiintyjistä.

Swedish House Mafian jäsen Axwell saapuu vuoden 2013 Summer Sound Festivaaliin perjantaina 26. heinäkuuta uudella, yllätyksiä täynnä olevalla esiintymisellään. Viime vuonna Axwelin kanssa lavalla nähtiin Sebastian Ingrosso. Energisestä esiintymisestään tunnetulla Axwellilla on musiikin lisäksi sana hallussa. Taitavasti yleisöön kontaktia ottava Axwell vastaa tämän vuoden Summer Sound Stagen avauksesta.

Aiemmin tapahtuman päätähtien joukkoon on nimetty dubstepiä ja housea yhdistelevä australialainen Knife Party, yleisön pyynnöstä Helsinkiin palaava hollantilainen DJ Tiesto sekä Hardwell, Nicky Romero ja Basto. Pohjois-Euroopan suurin elektronisen musiikin tapahtuma Summer Sound -festivaali järjestetään Helsingin Messukeskuksen 26. – 28. heinäkuuta.