Eva Mendes vilautti vahingossa – mekko paljasti sisältönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina lähinnä valkokankaalla nähty Eva Mendes on tullut tutuksi myös mallinurastaan muiden muassa Calvin Klein kampanjoissa. Hänen tunnetuimpia elokuviaan ovat Hitch-Lemmentohtori, Ghost Rider ja 2 Fast 2 Furious.

Nyt Eva Mendes on kuvattu New Yorkissa, jossa hän oli saapumassa The Daily Show with Jon Stewart -ohjelman kuvauksiin. Neitokaisella oli kuitenkin huonoa tuuria autosta noustessaan, sillä hänen keltainen mekkonsa tuli vahingossa paljastaneeksi alushousut juuri kuvaajien edessä.

Eva Mendes halusi lapsena ryhtyä nunnaksi, mutta joutui luopumaan haaveestaan äidilleen tehdyn lupauksen vuoksi. Vähävaraisessa perheessä varttunut Mendes luopui haaveistaan kuultuaan siskoltaan, että nunnat eivät saa lainkaan palkkaa. Hän halusi ostaa isompana äidilleen auton ja talon, joten uravalinta suuntautui toisaalle.