Janni Hussi huippuseksikkäissä kuvissa – julkaisi nettisivuston

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen fitness-malli Janni Hussi noteerattiin taannoin ulkomailla saakka, ja hänen näyttäviä mallikuviaan on saatu ihailla jo useita kertoja myös kotimaisissa julkaisuissa. Parhaillaan Yhdysvalloissa asuva Janni on sittemmin ihastuttanut kuvillaan myös Virossa.

Kouvolalaissyntyinen Fitnessmalli 2010 -kilpailun voittaja Janni Hussi on nyt avannut uuden laihdutukseen keskittyvän nettisivuston Treeniohjeet.fi ja julkaissut DVD-formaatissa oman treenivideonsa Bikinikuntoon Janni Hussin kanssa. Fitness Classic -kilpailuun Yhdysvalloissa tämän kevään harjoitellut kaunotar on suunnitellut videonsa naiselle, joka haluaa bikinikuntoon terveellisesti, turvallisesti ja nopeasti.

www.treeniohjeet.fi

Suomalainen fitness-kaunotar Janni Hussi on tullut parin vuoden aikana tutuksi monista näyttävistä fitness- ja mallikuvistaan. Jääkiekkotähti Lauri Korpikosken kanssa seurusteleva neitokainen sijoittui Virossa vuoden 2012 suosituimpien julkkisten listalla kahdeksanneksi. Keväällä 2013 Janni kisailee jälleen fitness-kilpailuissa.