Koira törmäsi autolla jalankulkijaan – eikä ole aprillipila

Ohhoh! · Tim Isokivi

Uutisoimme äskettäin tapauksesta, jossa poliisin rattijuopumuksesta pidättämä mies yritti vierittää törttöilynsä syytä lemmikkinsä niskoille väittämällä koiran ajaneen hänen autoaan. Nyt Yhdysvalloista on kuitenkin kantautunut uutinen, joka todistaa todellisuuden olevan joskus tarua ihmeellisempää.

Poliisin mukaan käynnissä olleeseen autoon vahtimatta jätetty koira onnistui nimittäin jollain tavalla painamaan ajoneuvon kaasun pohjaan, jolloin auto lähti liikkeelle ja törmäsi jalankulkijaan. Erikoislaatuinen onnettomuus tapahtui tiistaina Yhdysvaltain Pennsylvaniassa sijaitsevassa Yorkin kaupungissa.

Paikallisen The York Daily Record -lehden mukaan koira ilmeisesti painoi auton kaasun pohjaan, jolloin se lähti liikkeelle. Epäonninen jalankulkija oli yrittänyt estää autoa törmäämästä toiseen, pysäköityyn ajoneuvoon. Hän ei kuitenkaan onnistunut, ja jäi kahden auton väliin. Poliisi löysi miehen maasta tajuttomana, ja hänet toimitettiin sairaalaan.