Näinkin nolosti voi suorassa uutislähetyksessä käydä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suorissa uutislähetyksissä voi tapahtua hyvinkin ennalta-arvaamattomia tapahtumia, jolloin uutisankkurit joutuvat taistelemaan pitääkseen lähetyksessä pokkansa. Usein näistä kohtauksista tehdään videokoosteita.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt maaliskuun 2013 hauskimmat uutismokat löytyvät kaikki samalta koostevideolta. Videolla nähdään muun muassa uutistoimittaja, jonka juonto keskeytyy kuvaan pöllähtävän tuntemattoman miehen takia. Mies tekee kameran edessä muun muassa seksiin viittaavia liikkeitä.

Koosteelle on koottu myös uutisankkureita, jotka eivät ymmärrä olevansa suorassa lähetyksessä, ja käyttäytyvät sen mukaisesti. Eräs naistoimittaja antaa lisäksi muiden kuulla kunniansa seisottuaan tuntikausia lumisateessa. Toinen toimittaja repeilee nauruun yrittäessään kertoa lähetyksessä lihavasta uivasta kissasta.