Järkytys odotti parkkipaikalla – tuhannet mehiläiset kaappasivat auton

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Jotkut ihmiset pelkäävät pistäviä hyönteisiä enemmän kuin mitään muuta. He juoksevat ampiaisia ja mehiläisiä pakoon kurkku suorana kirkuen. Jos yksikin mehiläinen saa jo paniikin aikaiseksi, niin miltäpä kuulostaisi 8.000 mehiläisen hyökkäys?

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tämän sai kokea teksasilainen Gwen Gayden, joka jäi mehiläisten takia asuntoonsa loukkuun. Nainen ei yksinkertaisesti uskaltanut astua ulos asunnostaan, sillä pihalla surisi 8.000 mehilästä. Mehiläiset olivat erityisen tykästyneet naisen pihalle pysäköityyn autoon ja sen väriin.

Asiasta uutisoineen KHOU-televisiokanavan mukaan nainen oli yrittänyt soittaa eläimiin erikoistunutta virkavaltaa avukseen, mutta tuloksetta. Asiantuntijat arvelevat parven lähteneen pesästään tungoksen vuoksi ja ne lopulta päätyivät paikalle saapuneen ammattilaisen avustamana uuteen kotiin. 500 mehiläisen pistosta vastaa yhden kalkkarokäärmeen puraisua.