Ihmepelastuminen videolle! Valtava valotolppa bussin tuulilasista sisään

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kiinalaiset bussimatkustajat joutuivat hiljattain todistamaan hurjaa tapahtumaketjua, kun liikenteen sekaan kaatunut valopulväs rysähti täydessä vauhdissa olleen linja-auton tuulilasista sisään. Bussia ajanut Mao Zhihao väisti pylvään lähestulkoon nanosekunneilla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Bussi oli kulkenut Zheijangin maakunnassa, kun valtava valotolppa tunkeutui ikkunasta sisään aina linja-auton matkustamoon saakka. Bussikuskin ripeä toiminta pelasti samalla matkustajat, sillä hän pystyi ohjaamaan linja-auton tolpasta huolimatta tien sivuun ja päästämään ihmiset ovesta ulos.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

SkyNewsin mukaan Maoa ylistetään sankariksi. Kuski toimitettiin tapahtuman jälkeen sairaalaan. Verkossa on julkaistu onnettomuudesta video, mikä saattaa nostaa herkimpien katsojien hiuskarvat pystyyn.