Vanessa Hudgensin julkaisi härskin $$$ex-kappaleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen Vanessa Hudgens nousi aikoinaan tunnetuksi Disneyn huippusuosittujen High School Musical -teinielokuvien myötä. 24-vuotias tähti nähdään seuraavaksi valkokankaalla sisältönsä vuoksi etukäteen kohua herättäneessä Spring Breakers -elokuvassa.

Vanessa Hudgens haluaa nyt ilmeisesti päästä eroon kiltistä teinitähden imagostaan. Tähti on nimittäin julkaissut Spring Breakers -roolinsa innoittaman $$$ex-kappaleen, joka eroaa tyylinsä ja sanoitustensa puolesta melkoisesti Hudgensin aikaisemmista levytyksistä.

vanessahudgens10022013

Kappaleen sävellyksestä ja tuotannosta vastaavat Rock Mafia -hittinikkarit, ja kappaleella vierailevat YLA-tyttöbändin jäsenet. Kuten $$$ex -biisin nimestäkin voi päätellä, pyörivät kappaleen sanoitukset seksin ja biletyksen täyttämän elämän ympärillä.

– Viisikymppiä hänen taskussaan, kondomi hänen lompakossaan. Hän ei tule nukkumaan tänä yönä, kappaleessa lauletaan.

– Se on hyvä treffi-illan kappale, ja hyvä treffien jälkeinen kappale. Se nostaa fiiliksesi kattoon samaan tapaan kuin Spring Breakers -elokuvakin, Vanessa Hudgens kuvailee E! Online -verkkosivustolle.

Vanessa Hudgens tunnetaan myös Disney-komistus Zac Efronin entisenä tyttöystävänä. Pariskunta tapasi toisensa ensimmäisen High School Musical -elokuvan koe-esiintymisissä. He seurustelivat viiden vuoden ajan, ja lopulta nuorten tähtien ero tuli faneille yllätyksenä. Nykyään kaunotar seurustelee nuoren näyttelijäkomistuksen Austin Butlerin kanssa.