Adrianne Palickin rohkea asu hurmasi leffajuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosittain viihdemarkkinoille tulee runsaasti useita uusia mielenkiintoisia tähtiä, ja viime päivinä erityisen näyttävästi tuloaan on tehnyt amerikkalainen Adrianne Palicki. Hänet nähdään pian Suomenkin valkokankailla elokuvassa G.I. Joe.

Nyt Adrianne Palicki on poseerannut uutuuselokuvansa ensi-iltajuhlissa TCL-teatterin punaisella matolla Hollywoodissa. Hän oli pukeutunut juhliin varsin näyttävään ja paljastavaan iltapukuun.

29-vuotias amerikkalainen Adrianne Palicki on näyttelijätär, joka nousi ensimmäisen kerran otsikoihin vuonna 2013 G.I. Joe: Retaliation -elokuvansa merkeissä. Näyttävä nainen teki kuitenkin alallaan läpimurtonsa jo vuonna 2010 ensi-iltansa saaneella elokuvalla Legion ja kaksi vuotta myöhemmin nähdyllä elokuvalla Red Dawn. Lisäksi hän on tähdittänyt televisiosarjaa Friday Night Lights sekä vilahtanut sarjoissa Supernatural, Smallville ja CSI.