Daniel Craig näyttäytyi 7 minuuttia automessuilla – palkkio miljoona dollaria

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tähän mennessä kolmessa James Bond -elokuvassa nähty Daniel Craig on seitsemäs agenttisankarin smokin ylleen pukenut näyttelijä. Tähti on ollut runsaasti otsikoissa tuoreimman 007-seikkailu Skyfallin myötä, sillä elokuva on ollut suuri yleisö- ja arvostelumenestys.

007-näyttelijän kasvot ovat ilmeisen halutut erilaisiin edustustehtäviin, sillä Daniel Craigin on paljastettu ansainneen miljoona dollaria pikaisesta näyttäytymisestä New Yorkissa järjestetyillä automessuilla. New York Daily Post -lehden mukaan näyttelijä viihtyi Range Rover -automerkin järjestämässä tapahtumassa vain noin seitsemän minuutin ajan.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Tapahtumassa seurattiin videolta, kuinka Daniel Craig ajoi Range Rover Sport -auton yhtiön tehtaalta tapahtumapaikalle New Yorkiin. Tämän jälkeen näyttelijä poseerasi hetken aikaa valokuvaajille ja piti lyhyen automerkkiä hehkuttaneen puheen ennen katoamistaan paikalta.

James Bond-tähti Daniel Craig on brittiläinen näyttelijä ja tuottaja. Hän tähdittää parhaillaan valkokankailla nähtävää Skyfall-elokuvaa. Mies tuli tutuksi kahdessa aikaisemmassa Bond-saagaan kuuluvissa elokuvissa Casino Royale ja Quantum of Solace. Mestariagentin roolin lisäksi mies on nähty valkokankaalla muun muassa elokuvissa The Girl With The Dragon Tattoo, Layer Cake ja Lara Croft: Tomb Raider.