Golfpallo jäi jumiin puuhun – mitä ihmettä teki golfari? Katso huikea video

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Toiset pitävät golfia äärimmäisen pitkäveteisenä urheiluna ainakin katsomosta käsin nautittuna. Viime viikonloppuna saavutettiin tavallista huimemmat golftaputukset, kun Sergio Carcia kiipesi puuhun lyömään sinne jäänyttä palloa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Puun oksalle kiivennyt golfari tekee kieltämättä hieman erikoisemman lyönnin, mitä näissä turnauksissa on totuttu näkemään. Mies kuitenkin onnistuu lyömään pallon puusta viheriölle, ja pääsee jatkamaan normaalisti peliään. Golfari sai lopulta pallon reikään kuudella lyönnillä, kun kierroksen par oli neljä.

Espanjalainen Sergio Garcia teki ihmelyönnin Orlandossa, vuoden 2013 Arnold Palmerin ja MasterCardin järjestämässä PGA TOUR -kilpailussa. Kyseessä oli radan kymmenes reikä.