Viikon söpöin pienokainen – kirahvinpoikanen syntyi Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eläintarhoissa eläimet joutuvat elämään lähes poikkeuksetta koko elämänsä vankeudessa ja ilman niille kuuluvia sidoksia aitoon luontoon. Silti suurin osa eläinlajeista lisääntyy myös vankeudessa. Nyt viikon söpöimmän tulokkaan tittelin voisi hyvinkin ansaita vastasyntynyt kirahvi.

Yhdysvaltojen Connecticutissa sijaitsevassa LEO Zoological Conservation Center -eläinpuistossa on nyt syntynyt harvinaislaatuinen kirahvinpoikanen, joka edustaa sukupuuton partaalla olevaa Rothschild-lajia.

Afrikassa asuvaa lajia uskotaan olevan jäljellä enää noin 670 yksilöä, Splash News kertoo. Kuusivuotias Petal-kirahti synnytti poikasen, joka voi hyvin. Parhaillaan eläintarha etsii pienokaiselle nimeä yleisökilpailun avulla.