Patrick Schwarzenegger jätti Taylor Swiftin – tämä bikinikaunotar tuli tilalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Legendaarinen toimintatähti Arnold Schwarzenegger on voinut seurailla viime aikoina jälkikasvunsa toilailua viihdelehdistä. Hänen Patrick-poikansa deittaili nimittäin taannoin poppari Taylor Swiftia. 19-vuotias komistus ehti kuitenkin jo jättää neitokaisen.

Nyt Patrick Schwarzenegger on esitellyt uuden tyttöystävänsä, sillä nuori pari viettää parhaillaan yhdessä lomaa Havaijilla. Patrick ja tyttöystävä Tootsie nauttivat vapaapäivästään Mauin rannalla uiden.

Patrick Schwarzenegger vietti viime kesänä Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää Taylor Swiftin kanssa Massachusettsissa. Lähteen mukaan romanssihuhujen keskiössä pyörivä pari nautti toistensa seurasta muun muuassa romanttisen rantakävelyn aikana. Nuoret viettivät juhlapäivää isolla porukalla. Myös Kennedyn perheen jäsenien tiedetään juhlistaneen itsenäisyyspäivää kantritähden ja tämän ystävien kanssa.