Rakastettu suosikkinäyttelijä menehtyi yllättäen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonien rakastama näyttelijä Richard Griffiths on yllättäen menehtynyt 65-vuotiaana. Hän kuoli eilen torstaina sydänleikkauksesta aiheutuneisiin komplikaatioihin. Pitkällä näyttelijäurallaan Griffiths teki monia ikimuistettavia rooleja niin televisiossa kuin valkokankaallakin.

Viime vuosina Richard Griffiths tuli tunnetuksi erityisesti Harry Potter -elokuvien rooleistaan, sillä hän näytteli suosikkielokuvissa Vernon-setää. Vielä pari vuotta sitten hänet nähtiin myös elokuvissa Pirates of the Caribbean ja Hugo sekä viime vuonna elokuvassa Private Peaceful. Mohet muistavat hänet lisäksi erityisesti Mies ja alaston ase -hittikomediasta.

Griffiths palkittiin urallaan monilla arvostetuilla palkinnoilla ja lisäksi hän sai Britanniassa arvonimen OBE, eli Order of the British Empire, Britannian eteen tehdystä arvokkaasta työstään.