Tässäkö maailman mauttomin tatuointi?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tatuoinneissa seurataan aika ajoin ilmiöitä, joissa vallitsevan trendin mukaan iholle otetaan esimerkiksi tribaaleja, aasialaisia kirjoituksia tai vaikkapa ankkureita, tähtiä ja ruusuja. Tatuointi on useimmiten lopullinen ja pysyvä, joten niiden ottamista kannattaa pohtia huolella.

Verkossa on nyt julkaistu kuva, jossa on hieman harvinaisempi tautointiaihe. Reiteen tatuoidussa kuvassa on nimittäin hevonen ja nainen. Vaikka yhtälö ei yksinään kuulosta kovin kummalliselta, voidaan vielä lisätä, että tatuointiin on myös ikuistettu seksiakti. Nainen on nimittäin ottanut hevosen sukuelimen suuhunsa.

Kuva: Reddit
Kuva: Reddit

Reddit-kuvapalvelussa julkaistun kuvan todenperäisyydestä ei ole täyttä varmuutta, mutta ainakaan toistaiseksi sitä ei ole myöskään osoitettu tekaistuksi. Kerroimme taannoin myös trendistä, jossa tatuointi otetaan anuksen ympärille.