Kate Upton ei voi sietää miesten alapääkarvoitusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaismalli Kate Upton nähdään usein bikiniasuisena kuvauksissa. Parhaillaan hän poseeraa jo toista kertaa Sports Illustrated -lehden maineikkaan uimapukunumeron kannessa. Kuvia ikuistettiin Etelämantereella, jossa mallikaunotar sairastui jouduttuaan poseeraamaan pakkasessa.

Kuva: Gillette
Kuva: Gillette

Nyt Kate Upton on mukana monikansallisen tuotemerkin kampanjassa, jossa hänet on valjastettu markkinoimaan miehille tarkoitettuja trimmereitä. Mainoksessa Upton kertoo, että hän toivoo seuralaistensa pitävän huolta itsestään myös karvoituksen osalta.

– En deittailisi miestä, jolla on karvoitusongelma, Kate Upton kertoi.

Samalla tarkastettiin miten tärkeää mallikaunottaren mielestä on, että miehet ajalevat karvoituksensa myös jalkovälistä.

– Hyvin tärkeää, Kate Upton tiivisti.

Kate Upton nousi helmikuussa 2011 maailmankartalle Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta, ja helmikuussa 2013 hän teki historiaa poseeraamalla kannessa toistamiseen. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa.