Ällistyttävä photoshop-ilmiö: Näyttelijättärilta poistetaan hampaat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa syntyy vuosittain valtava määrä erilaisia ilmiöitä, joista vain osa saa suurempaa huomiota. Pääsiäisen aikaan viihdemediat ovat noteeranneet erään varsin ällistyttävän uuden netti-ilmiön, jossa näyttelijättärien ylähampaat poistetaan nettikuviin.

Kuva: Actresseswithoutteeth.net
Kuva: Actresseswithoutteeth.net

Ilmiötä varten on jo perustettu peräti oma verkkosivustonsa ActressesWithoutTeeth.net, eli Näyttelijättäret ilman hampaita. Sivustolle on kerätty suuri määrä kuvia, joissa poseeraavilta kaunottarilta on photoshopattu hampaat suusta. Lopputulosten laatu on hyvinkin vaihtelevan tasoista, mutta mukaan mahtuu tuherrusten lisäksi myös hieman keskimääräistä uskottavamman näköisiä lopputuloksia.