Venäläisbändin raju musiikkivideo – YouTube ei ole vielä poistanut

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joskus yhtyeen läpimurtoon vaaditaan vain yksi onnistunut kappale tai musiikkivideo. Venäläinen indie-punkia soittava bändi Biting Elbows on vielä kohtalaisen tuntematon nimi, mutta saavuttanee suosiota vastajulkaistulla musiikkivideollaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Bad Motherfucker kappaleen harviaisen rajussa musiikkivideo on kuvattu käsivaralla päähenkilön näkökulmasta. Videossa näytetään, miten mustaan pukuun pukeutunut päähenkilö pakenee toimistorakennuksesta veristen yhteenottojen, takaa-ajokohtausten ja huimien tappelukohtausten siivittämänä. Tähän mennessä video on saanut jo yli 10 miljoonaa katselukertaa, eikä sitä ole ainakaan vielä poistettu, vaikka video rikkoo palvelun väkivallan vastaisia sääntöjä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Videolla vilahtavat myös bikinirinnat. Video on jatkoa yhtyeen ensimmäiselle, muutama vuosi sitten samaan tyyliin kuvatulle The Stampede -musiikkivideolle. Käsivaralla kuvatut musiikkivideot ja elokuvat ihastuttavat katselijoitaan niistä välittyvän intensiivisyyden ansiosta. Tunnetuin ensimmäisen persoonan perspektiivistä kuvattu pätkä lienee Prodigyn legendaarinen musiikkivideo Smack My Bitch Up.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube