Bronson Pinchot sekoitti suoran lähetyksen – hulvaton tulos nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Bronson Pinchot ei ole ikävä kyllä koskaan onnistunut nousemaan Hollywoodin a-sarjan supertähdeksi, mutta siitä huolimatta monet suomalaisetkin muistavat hänet hyvin monista elokuvista. Ikimuistoisimman roolinsa hän teki aikoinaan Beverly Hillsin Kyttä -elokuvassa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

53-vuotias Bronson Pinchot on nyt noussut pitkästä aikaa otsikoihin vieraillessaan FOX43-kanavan suorassa televisiolähetyksessä. Hauska ja sanavalmis suosikkinäyttelijä otti nimittäin studion haltuunsa suorasta lähetyksestä huolimatta ja tarjosi katsojille hauskoja hetkiä. Hän esimerkiksi kommentoi säämiehen ”aikuishiuksia” ja päätti lopulta itse hoitaa myös säätiedotuksen omintakeiseen tyyliinsä.