Naisella uskomaton addiktio: ”Ei pärjää 30 minuuttia ilman”

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Monet suomalaiset käyttävät flunssakauden aikaan Vicks Vaporub -voidetta lievittämään kipeää oloa. Kyseinen mentolia, kamferia ja eukalyptusöljyä sisältävä voide lievittää muun muassa nenän tukkoisuutta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt TLC-kanavan My Strange Addiction -ohjelmassa kerrotaan eräästä teksasilaisesta naisesta, joka on ollut jo 20 vuotta addiktoitunut eteerisiin voiteisiin ja sumutteisiin. San Antoniosta kotoisin oleva 33-vuotias Danielle käyttää tuotteita päivittäin. Hänen riippuvuutensa sai alkunsa erään flunssan aikana.

Huomattuaan aineiden miellyttävän tuoksun hän alkoi käyttää niitä useammin parantaakseen oloaan. Eniten hän pitää voiteesta, jota hän hieroo muun muassa silmäluomiinsa ja syö makupalana. Hän ei pärjää 30 minuuttia ilman sitä. Daniellella kuluu kuukaudessa 350 dollaria, eli 285 euroa, himoitsemiinsa tuotteisiin.