Sophie Turner esitteli ylpeydenaihettaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikassa riittää muodokkaita takamuksia moneen makuun, ja suuri osa näistä laatukurveista löytyy eksoottisten kaunottarien vartaloilta. Australialainen mallikaunotar Sophie Turner on noussut nopeasti mallimaailman kärkinimiin erityisesti peppunsa ansiosta. Sen kerrotaan lähentelevän täydellistä.

Nyt Sophie Turner on kuvattu vierailemassa Lisa Vanderpumpin järjestämissä julkkisbileissä, jotka järjestettiin Hollywoodin SUR Lounge -klubilla. Ulkona päivystäneille paparazzeille Sophie järjesti pikaisen peppuesittelyn. Pari viikkoa sitten Sophie esitteli pakaroitaan myös Twitterissään.

28-vuotias australialainen Sophie Turner on tullut kotimaassaan tunnetuksi näyttelijänä ja huippumallina, joka teki läpimurtonsa australialaisen Search for a Supermodel -realitysarjan kilpailijana. Ohjelman myötä hänestä tuli kotimaassaan superjulkkis, ja parhaillaan hän on tekemässä itseään tunnetuksi myös muualla maailmassa.