23-vuotias Suvi Laakkonen on Miss Hot Rod 2013 – katso kuumat kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään Helsingin Messukeskuksessa valittiin uusi Miss Hot Rod 2013, ja voittaja on 23-vuotias jyväskyläläinen Suvi Laakkonen. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittiin kuopiolainen Nina Nevalainen ja toiseksi perintöprinsessaksi mikkeliläinen Tina Rahkola.

– Odotukseni ylittyivät täysin. Olen tällä hetkellä niin onnellinen ja innoissani tulevasta, Suvi Laakkonen totesi voitosta kuultuaan.

Kilpailussa yleisön suosikki oli 20-vuotias paimiolainen Tiia Anttila. Miss Hot Rod 2013 valittiin viikonloppuna järjestetyn American Car Show 2013 -tapahtuman yhteydessä. Kilpailun finalistit ovat Tiia Anttila, Nina Nevalainen, Minna Sarinko, Tina Rahkola, Noona Pölkki, Linda Qorri, Suvi Laakkonen, Diana Desire, Annina Siljander, Karoliina Ala-kantti ja Satu Syrjälä.