Urheilutoimittajat villiintyivät kesken lähetyksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin on totuttu näkemään ja kuulemaan urheilutoimittajien tuuletuksia ja huutoja, mutta harvemmin Hockey Nightin oranssitakkiset ovat villiintyneet tanssimaan. Tämä tapahtui kuitenkin kanadalaisessa urheiluohjelmassa, kun juontajapari innostui esittelemään tanssiliikkeitä lähetyksessä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

SportsCentre -urheiluohjelmaa juontavat Jay Onrait ja Dan O’Toole syttyvät lähetyksessä suorastaan lieskoihin, ja tanssivat uutispöydän ääressä jatsikäsiä heiluttaen ja diskoliikkeitä esittäen. Mukaansatempaava musiikki saa katsojankin hytkymään.

SportsCentre-urheiluohjelma on yksi Kanadan suosituimmista sporttikatsauksista. Onrait ja O’Toole koostavat koko päivän urheiluannin päivittäin pakettiin illan myöhäisinä tunteina.