Asiakkaita kusetetaan urheilustadionilla – tosin hulvattomalla tavalla

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Monet naiset ovat miehille aidosti kateellisia heidän helposta virtsaamistyylistä. Siinä missä naiset joutuvat kyykkäämään ja antaa asian tulla, pystyvät miehet leikkimään virtsallaan esimerkiksi maahan kuvioita tehden tai renkaalle ruiskutellen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt miehille on luvassa lisäviihdykettä vessaan, kun äijien saniteettitiloihin asennetaan virtsalla toimivia pelejä. Maailman ensimmäiset pissapelit asennettiin pari vuotta sitten Lontooseen, ja nyt uusia versioita nähdään Yhdysvalloissa Philadelphiassa, Coca-Cola Park -urheilukeskuksen miestenhuoneissa.

Pelit otetaan käyttöön ensi viikolla. Urheilukeskuksessa pelataan muun muassa Philadephia Phillies -baseballjoukkueen kotiottelut – tosin toistaiseksi vielä varsinaisen pesäpallokentän puolella. Naiset voivat enää hykerrellä todennäköisesti siitä, että pelit saattavat aiheuttaa miesten vessaan ennennäkemättömiä jonoja.