Ava Sambora lekotteli bikineissä Havaijilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monien tunnettujen supertähtien jälkikasvu on tehnyt viime vuosina tuloaan julkkismarkkinoille, ja hyvän geeniperimän ansiosta monet heistä ovat aloittaneet muun muassa malliuran. Yksi heistä on 15-vuotias Ava Sambora, joka tuli alunperin tunnetuksi Bon Jovi -tähti Richie Samboran tyttärenä.

Ava Sambora aloitti malliuransa jo vuonna 2010 vasta 12-vuotiaana samaan aikaan Kendall Jennerin kanssa. Kardashianin julkkisperheen Kendall on ehtinyt jo poseerata useiden lehtien kansissa, mutta Avan ura on vasta alkuvaiheessa.

15-vuotias Ava Sambora on Bon Jovi -yhtyeen rocktähtenä tunnetun Richie Samboran ja näyttelijäkaunotar Heather Locklearin tytär, joka on saanut ikäisekseen jo paljon kokemusta mallimaailmasta. Ava on nimittäin poseerannut mallikuvissa ja kaiken lisäksi kävellyt myös muotinäytösten catwalkeilla esimerkiksi Los Angelesin muotiviikoilla. Hänelle veikataan menestyksekästä malliuraa.