Hayden Panettiere käänsi katseet rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositusta Heroes-televisiosarjasta tunnetuksi tullut Hayden Panettiere aloitti uransa televisiossa ja valkokankaalla jo alle vuoden ikäisenä esiintymällä mainoksissa. Viime vuosina kaunotar on ollut otsikoissa lähinnä parisuhteidensa merkeissä.

Hayden Panettiere seurusteli taannoin nyrkkeilijä Wladmir Klitschkon kanssa yli vuoden ajan. Sittemmin Panettiere erosi jalkapalloilija Scotty McKnightista 1,5 vuoden yhteiselon jälkeen. Nyt näyttelijätär on kuvattu nautiskelemassa pääsiäislomastaan seksikkäänä rantalomalla, jonne hän oli sonnustautunut violetteihin bikineihin.

23-vuotias New Yorkissa varttunut Hayden Leslie Panettiere näytteli muun muassa Ally McBeal -hittisarjassa Maddie Harringtonia kahden tuotantokauden ajan. Hän on myös näytellyt elokuvissa Kasvukipuja, Salamaseepra ja Anna Palaa 3. Näyttelijäkaunotar näytteli myös Scream 4 -elokuvassa. Panettiere erosi taannoin ukrainalaisesta nyrkkeilymestari Wladimir Klitschkosta. Nykyään hän viihtyy NFL-pelaaja Scotty McKnightin kanssa.