Justin Bieberille jättisakot – yritti salakuljettaa apinan Saksaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin teinitähti Justin Bieber on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa ulkomusiikillisissa merkeissä. Parhaillaan syyttäjä harkitsee Yhdysvalloissa nostetaanko laulajaa vastaan syyte naapurinsa kasvoille sylkemisestä. Tapaus on parhaillaan poliisitutkinnassa.

Kahnaukset viranomaisten kanssa eivät kuitenkaan jää siihen, sillä nyt Justin Bieber on jäänyt kiinni salakuljetuksesta, sillä hän yritti saada tuotua uuden lemmikkiapinansa mukanaan Saksaan. Vaadittavia papereita ei kuitenkaan ollut tehty, joten tulli takavarikoi apinan. Mirror-lehden mukaan maahan yksityiskoneella saapunut poppari tulee saamaan arviolta 12.000 euron suuruisen sakkorangaistuksen. Apinan kohtaloa ei ole vielä vahvistettu.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Justin Bieber joutui ongelmiin myös alkuvuodesta, kun julkisuuteen levisi valokuvia, joissa tähti poltteli epäilyttävän näköisiä savukkeita. Miehen keikkailukaan ei ole viime aikoina sujunut suunnitelmien mukaan, sillä Justin on parin viikon aikana myöhästynyt keikalta ja romahtanut lavalle Lontoossa. Bieber kertoi äskettäin Us Weekly -lehdelle, että hänen tulevaisuutensa on vielä hyvin avoinna. Hän saattaa suunnitella seuraavaa albumia tai kiertuetta, mutta näköpiirissä siintää myös mahdollinen tauko.