Koulukiusattu hakkasi kiusaajansa videolla

Ohhoh! · Stara.fi

Koulukiusaaminen on erittäin vakava ongelma oppilaitoksissa niin Suomessa kuin muualla maailmassa. Kännyköiden aikakaudella julkisuuteen on vuotanut karmaisevia videoita, joissa koulukiusaajat piinaavat uhrejaan. Kaikki uhrit eivät kuitenkaan alistu kiusaamiselle, vaan nousevat vastarintaan.

Tuoreessa muistissa on vielä koulupoika, joka pieksi kiusaajansa pahanpäiväisesti wrestling-tyyliin ja nousi heti nettitähdeksi. Parhaillaan verkossa leviää pari kuukautta sitten julkaistu kiusausvideo, joka sai odottamattoman päätöksen. Aluksi video ei saanut huomiota, mutta viime perjantaina se alkoi yhtäkkiä levitä todella nopeasti Twitterissä ja Facebookissa.

jaidekiusaus01042013b

Tyttöjen pukuhuoneessa kuvatulla videolla Jaide-niminen tyttö uhkaa pahoinpidellä toisen tytön, mutta kiusaamisen mentyä fyysiseksi kiusattu näyttää sisukkuutensa. Hän osaa nimittäin tapella paremmin kuin Jaide, ja lopulta kiusattu onnistuu lopulta hakkaamaan kiusaajansa. Nyrkkitappelussa kiusaaja itse saa useita iskuja kasvoihin, jotka kärsivätkin tilanteessa selvästi. Hän saa siis ansionsa mukaan. Videon suosion myötä siitä on tehty myös monenlaisia nettiparodioita.

jaidekiusaus01042013a