Lily Cole riisuutuu rohkeassa musiikkivideossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen mallikaunotar Lily Cole on hurmannut mallikuvien ja muotinäytösten lisäksi myös muun muassa The Imaginarium of Doctor Parnassus -elokuvassa ja Playboyn sivuilla. Tähti tunnetaan persoonallisesta ulkonäöstään ja huomion kiinnittävistä punaisista hiuksistaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Lily Cole nähdään indie rock -musiikkia soittavan Yeah Yeah Yeahs -yhtyeen tuoreessa musiikkivideossa. Sacrilege-nimisen kappaleen videolla huippumalli esittää pikkukaupungin tyttöä, jonka kylän asukkaat haluavat polttaa roviolla. Käänteisessä järjestyksessä tarinan kertovan videon rohkeissa kohtauksissa Lily Cole riisuutuu ja vehtaa useiden kylän asukkaiden kanssa näiden sukupuolesta riippumatta.

25-vuotias englantilainen malli-näyttelijä Lily Cole aloitti uransa jo 14-vuotiaana Lontoon Sohossa. Malliurallaan Lily on poseerannut lähes kaikissa suurimmissa muotilehdissä sekä suurimmille muotimerkeille, kuten Christian Lacroix, Chanel, Hermes, Louis Vuitton ja Prada. Parhaiten hänet kuitenkin muistetaan ehkä vuoden 2008 Playboy-kuvistaan. Näyttelijänä hänen ensimmäinen elokuvansa oli The Imaginarium of Doctor Parnassus vuonna 2009.