Et usko silmiäsi! Mies ratkaisi KOLME Rubikin kuutiota jonglööraamalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rubikin kuutio on eräs maailman kuuluisimmista älypeleistä. Kuutiota ei ole helppo koota alkuperäisasentoonsa, sillä se voi olla 43 triljoonassa eri asennossa. Myös kuution ratkaiseminen on mahdollista mitä ihmeellisemmissä paikoissa ja asennoissa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Hehkutimme vajaa kuukausi sitten Starassa kuinka motorinen huippulahjakkuus Ravi Fernando kykeni ratkaisemaan Rubikin kuution samalla, kun hän jonglöörasi sen kanssa. Nyt tempaus on pantu selvästi paremmaksi, sillä tuoreella videolla sama mies onnistuu mahdottomalta vaikuttavassa tehtävässä.

Siinä hän nimittäin ratkaisee samanaikaisesti peräti kolme Rubikin kuutiota niin ikään jonglööraamalla. Ystävät arvelevat Fernandon tehneen maailmanennätyksen lajissa, koska hän saattaa olla ainoita henkilöitä, joka osaa kyseisen taidon.