Rita Oran bikinipeppu noteerattiin Las Vegasissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popkaunotar Rita Ora kertoi taannoin haastattelussa jättäneensä hetkeksi ajatukset miehistä. Hänellä on elämässään nimittäin ”vaimoke”, mallikaunotar Cara Delevingne. Parhaillaan 22-vuotias neitokainen Las Vegasissa, jossa hänellä oli myös hieman aikaa rentoutumiselle.

Rita kuvattiin nimittäin eilen pelikaupungin sykkeessä, jossa hän lekotteli uima-altaalla yhdessä poikaystävänsä Luke Magillin kanssa. Seurue oli varannut oman cabanan, jossa he nautiskelivat toistensa seurasta. Ritan bikinipeppu noteerattiin kuitenkin myös laajemmin.

Rita Ora signeerattiin Jay-Z:n Roc Nation -levymerkille noin viisi vuotta sitten, kun neito oli vasta 18-vuotias. Hänen on kerrottu viettäneen paljon aikaa räppärin Beyonce-vaimon kanssa. Jay-Z:n on aiemmin ajateltu olevan blondille isällinen mentori, mutta sittemmin julkisuuteen tuli väitteitä parin seksisuhteesta.