Selena Gomezin valokuvista paljastui hämmentävä yksityiskohta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Selena Gomez esiintyi vastikään videolla, jossa hän tanssi ystäviensä kanssa Everybody Knows (Your Boyfriend is a d****bag) -kappaleen. Videon ajatellaan olevan sivallus exä Justin Bieberille. Nyt katseet kiinnittyvät kuitenkin neitokaisen arkistokuviin.

20-vuotias Selena on nimittäin noussut yllättäen otsikoihin polviensa merkeissä. Tarkkasilmäiset ovat nimittäin huomanneet, että kaunottaren molemmat polvet muistuttavat oikeassa asennossa hämmästyttävässä määrin pikkulapsen kasvoja. Kuvista päätellen Selena on tästä tietoinen, sillä hän esiintyy vain harvoin polvet paljastavissa mekoissa.

Selena Gomezin rakkauselämää on seurattu tiiviisti mediassa. Laulajanakin tunnettu nainen oli pitkään on-off-suhteessa kanadalaisen popparin Justin Bieberin kanssa. Pariskunta salaili aluksi suhdettaan, sillä Gomez sai tappouhkauksia poikaystävänsä fanaattisimmilta faneilta. Heidän kerrottiin eronneen muun muassa luottamuspulan ja mustasukkaisuuden takia.