Vanessa Hudgensin kaula-aukko säväytti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vanessa Hudgens muistetaan Disneyn huippusuosituista High School Musical -teinielokuvista. 24-vuotias tähti on viime aikoina muuttanut imagoaan rohkeampaan suuntaan esimerkiksi näyttelemällä kohua herättäneessä Spring Breakers -elokuvassa ja julkaisemalla $$$ex-nimisen kappaleen.

Nyt Vanessa Hudgens on kääntänyt katseita keväisen avonaisella vaatevalinnallaan Los Angelesissa. Ilmeisesti sisäisen hippinsä löytänyt tähti vieraili boheemin maineen omistavassa Planet Blue -vaatekaupassa verhoutuneena siniseen kukkamekkoon, jonka kaula-aukkoa voisi kuvailla melkoisen antoisaksi.

Vanessa Hudgens tunnetaan myös Disney-komistus Zac Efronin entisenä tyttöystävänä. Pariskunta tapasi toisensa ensimmäisen High School Musical -elokuvan koe-esiintymisissä. He seurustelivat viiden vuoden ajan, ja lopulta nuorten tähtien ero tuli faneille yllätyksenä. Nykyään kaunotar seurustelee nuoren näyttelijäkomistuksen Austin Butlerin kanssa.