Hyvästit kiltin tytön imagolle! Emma Watson seksikkäässä kansikuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittinäyttelijä Emma Watson nousi ihmisten tietoisuuteen suosittujen Harry Potter -elokuvien myötä. Taannoin hänen uutisoitiin näyttelevän naispääosaa eroottiseen bestselleriin perustuvassa Fifty Shades of Grey -elokuvassa, mutta tähti itse kiisti väitteet Twitterissä.

22-vuotias näyttelijätär on kuitenkin viime aikoina tehnyt runsaasti pesäeroa entiseen kiltin tytön imagoonsa. Taannoin Emma Watson poseerasi yläosattomissa luonnonsuojelujärjestön hyväksi. Nyt hänet nähdään puolestaan tulevan The Bling Ring -elokuvan roolihahmona GQ-lehden kannessa, ja seksikkäässä kuvassa hänen päällään on varsin rohkea toppi.

emmawatson02042013

Emma Watson nähdään tänä vuonna kahdessa elokuvassa, The Bling Ring ja This Is The End. Ensi vuonna näyttelijätär puolestaan esiintyy Noah-nimisessä elokuvassa. Pariisissa viisivuotiaaksi asti asunut kaunotar muutti aikoinaan Englantiin opiskelun perässä. Watson on kertonut haaveilleensa näyttelijäurasta jo kuusivuotiaasta asti. Hän saikin jo yhdeksänvuotiaana roolin Harry Potter -elokuvien ensimmäisestä osasta.