Tältä Kauhea kankkunen näyttäisi kauhuelokuvana

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Bradley Cooperin, Zach Galifianakisin, Ed Helmsin ja Justin Barthan tähdittämä Kauhea kankkunen -elokuva oli vuoden 2009 suosituimpiin lukeutuvia komediapätkiä. Elokuva kertoo neljästä kaveruksesta, jotka lähtevät viettämään ystävän polttareita Las Vegasiin huonolla menestyksellä.

kauheakankkunen2.jpg

Nyt Todd Phillipsin ohjaaman komediaelokuvan trailerista on tehty parodiaversio, joka esittää, miltä kyseinen tarina näyttäisi kauhuelokuvaversiona. Videolla sulhasen tulevaa lankoa näyttelevä Zach Galifianakis näyttäytyy epävakaana, murhaa suunnittelevana psykopaattina.

YouTube-käyttäjä Richard W. Scottin muokkaamassa pätkässä komediaelokuvan hauskat kohtaukset on muunnettu musiikin ja leikkaustekniikan avulla kuulostamaan pahaenteisiltä. Myös videokuvan väritystä on tummennettu herättämään katsojassa levottomuutta.