Mitä ihmettä? Paavo Pesusieni nuolee Cara Delevingnea!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Cara Delevingne kuuluu mallimaailman seuratuimpiin nouseviin tähtiin. Aikoinaan One Direction -tähti Harry Stylesiin yhdistetty kaunotar nousi taannoin otsikoihin vietettyään internetissä levinneessä kuvassa intiimejä tunnelmia laulajatar Rita Oran kanssa.

Nyt 20-vuotias Cara Delevingne on herättänyt mediassa hämmennystä erikoisen huumorintajunsa vuoksi. Twitter-tilillään jakamassa kuvassa mallikaunotar poseeraa kadulla navan paljastavassa Bart Simpson -paidassa. Erikoisen otoksesta tekee siihen lisätty, samannimisestä piirrossarjasta tuttu hahmo Paavo Pesusieni, joka näyttää nuolevan Delevingnen vatsaa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

– NUOLE MINUA, PAAVO PESUSIENI! NUOLE MINUA, tähti twiittasi.

Cara Delevingne syntyi Lontoossa vuonna 1992. Hänen Pandora-niminen äitinsä toimii muotiavustajana ja hänen isänsä Charles työskentelee kiinteistönvälittäjänä. Mallikaunotar eli vauraassa perheessä ja asui nuoruusvuotensa Belgraviassa sijaitsevassa kartanossa. Caran isosisko Poppy Delevingne on myös malli ja hänen Chloe-siskonsa tunnetaan seurapiirikaunottarena.