Papparainen julisti sodan oravia vastaan: ”Ammun ne kaikki”

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Vanhat äkäiset miehet tuntuvat joskus olevan oma alalajinsa ihmisten keskuudessa. Kyseiset harmaahapset suhtautuvat nurinkurisesti moneen asiaan, joita peruskaduntallaaja osaa kuitenkin arvostaa. Nyt eräs papparainen on julistanut sodan oravia vastaan.

Brittiläinen Alby Tebbutt sai suloisista kurreista tarpeekseen, koska ne ”polttivat hänen talonsa”. 73-vuotias romfordilainen mies joutui lähtemään ystävän hautajaisista kesken kaiken pois, kun hän sai puhelinsoiton, jossa kerrottiin palavasta kotitalosta. Eläkeläisen päästessä paikalle taloa oli sammuttamassa kolme miehistöllistä palomiehiä.

Liekit tuhosivat puolet hänen autotallistaan, mutta Tebbutt pysyi tyynenä, kunnes sai selville palon aiheuttajan. Orava oli purrut rikki autotallin sähköjohdon. Raivostunut mies on ärtynyt siitäkin, että pörröhännät käyvät varastamassa pihalta hänen linnuille laittamansa ruoat. Alby vahtiikin tällä erää pihaansa aseen kanssa.

– Kaikki sanovat, että olen eläinten ystävä, mutta liika on liikaa. Sota on julistettu minun ja oravien välillä. Ne sytyttivät taloni tuleen, joten ammun ne kaikki, kertoi Alby Tebbutt The Recorder -lehdelle.