Bikinikaunotar Rachelle Goulding pokasi näyttelijän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen naiskauneus on puhuttanut viime aikoina tavallista enemmän myös kansainvälisillä markkinoilla. Nyt maasta tekee jälleen tuloaan uusi mallikaunotar, joka on otsikoihin ryhtyessään seurustelemaan näyttelijäkomistus Chase Crawfordin kanssa.

Uudeksi Megan Foxiksi jo nimetty Rachelle Goulding kuvattiin tammikuussa nautiskelemassa rantalomastaan Miamin South Beachilla, jossa hänet kuvattiin bikineissä. Nyt paparazzit ovat kaivaneet kuvat naftaliinista, kun tieto seurustelusta Chase Crawfordin kanssa tuli julkisuuteen.

26-vuotias vuotias kanadalainen Rachelle Goulding on mallikaunotar, jonka juuret ovat kansainväliset. Eksoottisessa kaunottaressa on nimittäin geeniperimää sekä Britanniasta että myös Filippiineiltä ja Espanjasta. Nykyisin Rachelle on newyorkilaisen Ford Models -mallitoimiston listoilla, ja malliurallaan hän on poseerannut esimerkiksi Elle, Mudd ja Rouge -lehtien kansikuvissa.