21-vuotias MTV-realitytähti löydettiin kuolleena – sarja vaakalaudalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

MTV-kanavan Buckwild-relitysarja sai kohun saatteleman ensi-iltansa tammikuussa 2013. Yhdysvaltain Länsi-Virginiassa sijaitsevan pikkukylän nuorten juhlimisen täyttämää elämää seuraavan sarjan tulevaisuus on nyt vaakalaudalla, sillä yksi sen tähdistä, Shain Gandee, on menehtynyt traagisesti.

21-vuotias Shain Gandee löydettiin kuolleena autostaan maanatai-aamuna 1. huhtikuuta, 31 tuntia sen jälkeen kun hänet ilmoitettiin kadonneeksi. Paikallisten viranomaisten mukaan autosta löytyivät kuolleina myös hänen 48-vuotias enonsa David Gandee ja kolmas, toistaiseksi tunnistamaton henkilö. TMZ-verkkosivuston mukaan kuolinsyynä on todennäköisesti häkämyrkytys.

Paikallisten viranomaisten edustajan mukaan Shain Gandeen Ford Bronco -merkkinen katumaasturi löydettiin juuttuneena mutaiseen kuoppaan. TMZ-sivuston mukaan on todennäköistä, että auton pakoputki tukkeutui mutaan uppoamisen seurauksena, mikä olisi johtanut matkustajien häkämyrkytykseen.

Buckwild -realitysarjasta leivottiin MTV-kanavalle suositun Jersey Shoren mantelinperijää, ja sitä kuvailtiin jopa kyseisen sarjan ”punaniskaversioksi”. Buckwild herätti kohua helmikuussa, kun sarjassa mukana oleva Salwa Amin pidätettiin huumeiden hallussapidosta.