Suuseksi maistuu pian pekonilta – hampaiden käyttöä kannattaa varoa

Lifestyle · Stara.fi

Intiimien ihmissuhteiden maailmassa on ollut jo 90-luvulta saakka myynnissä monenlaisia eri makuisia tuotteita, joista erityisesti makukondomit ovat olleet suosittuja. Makujen valikoima on sekin ollut varsin laajaa, ja nyt makuskaala on kasvanut entisestään. Tosin hieman erikoisella maulla.

Britanniassa on nimittäin tuotu myyntiin pekonin makuinen kondomi. Tieto saattaa kuulostaa aprillipilalta, mutta kondomiyritys J&D vakuuttaa olevansa tosissaan. Myöhemmin tänä vuonna myyntiin tulevat pekonikondomit myös näyttävät siltä miltä maistuvat, joten nälkäisenä tuotetta ei ehkä kannata käyttää. Kolmen kondomin pakkaus tulee maksamaan kymmenen dollaria.

Aiemmin sama seattlelainen yritys on lanseerannut jo muun muassa pekonin makuisen huulirasvan ja jopa pekonia muistuttavan ruumisarkun. Siten uusin lisäys tuotevalikoimaan ei tunnu enää kovinkaan yllättävältä.