Paparazzi ikuisti Kim Kardashianin huonolla hetkellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monen kurvikkaan naisen esikuva, realitykaunotar Kim Kardashian, odottaa parhaillaan esikoistaan. Superjulkkiksen asuvalinnat ovat viime aikoina herättäneet huomiota, sillä Kim ei ole yrittänyt turhaan piilotella vartalonsa saamia lisäkiloja.

32-vuotias julkkisneito on päätynyt paparazzin tähtäimeen hieman huonona hetkenä, kun hän oli meikittömänä ja hieman huolimattoman näköisesnä Los Angelesin kansainvälisellä LAX-lentokentällä. Kardashian ei varmasti ole tyytyväinen näihin kuviin.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Kim Kardashian kertoi taannoin, että hän keskittyy enemmän peittämään ylipainonsa kuin huolehtimaan pukeutumisessaan vauvamasusta. Kardashian kertoi pitävänsä hauskaa äitiysmuodin kanssa. Pukeutumisen suhteen Kimin yllä on nähty myös ylilyöntejä, kuten tähden taannoin pitämä sinapinruskea nahkamekko, joka istui hänen päällään kuin kireä makkarankuori. Neito käytti asua shoppailureissullaan Hollywoodissa.