Koditon nainen ulosti pihamaalle – alastomana rysän päältä kiinni

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Otsikoihin pääsee aika ajoin tapauksia, joissa kodittomat ihmiset ovat esimerkiksi viettäneet aikaa toisten ihmisten pihoilla ja kodeissa. Kerroimme taannoin kodittomasta miehestä, joka asui sairaalassa ja tekeytyi lääkäriksi.

Nyt floridalainen Cheryl Beauchamp on pidätetty, koska hän ulosti erään miehen takapihalle ja uiskenteli alasti tämän uima-altaassa. Palm Bayssa sijaitsevan kodin omistaja huomasi kodittoman naisen valvontakameransa ansiosta. Hän todisti tunkeilijan teot ja soitti välittömästi poliisille.

Beauchamp kertoi virkavallalle ottaneensa kylvyn altaassa, koska on koditon. Hän paljasti myös olevansa matkalla Yhdysvaltojen pääkaupunkiin osoittamaan mieltään presidentti Barack Obamalle. Naista syytetään paraikaa murrosta, uutisoi Click Orlando -lehti.