Koiravideo naurattaa netissä – tassujen sijaan ihmisen kädet

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni muistaa lastenkutsuilta ja rippileireiltä hauskan leikin, jossa kaksi ihmistä esittää yhtä henkilöä siten, että toisen kädet tulevat toisen selän takaa huitomaan. Nyt samalla idealla on toteutettu video, jossa tähdeksi pääsi vekkuli saksanpaimenkoira.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Hauskan videosta tekee se, että koira on puettu pikkutakkiin ja sen annetaan syödä ruokapöydän ääressä herkkuja. Koiran omia raajoja esittävät miehen kädet kaatavat ensin pöydällä olevaan lasiin olutta, jota Odin-niminen koira nuolaisee muutaman kerran, mutta koiran kuonon edessä oleva jäinen jogurtti kiinnostaa sitä selkeästi enemmän.

Herkutteluhetken päätteeksi koira nuolee kädet puhtaaksi. Video on jatkoa viikko sitten YouTubeen julkaistulle videolle, jossa koira syö samalla idealla erityisen ahneesti maapähkinävoita. Odinille on perustettu omat sivut myös Facebookiin.