Avril Lavigne alastomana levynsä kannessa – vain nalle suojana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen laulajatar Avril Lavigne kuuluu kotimaansa suosituimpien popartistien joukkoon. Tähti yllätti faninsa viime syksynä, kun hän ilmoitti kihlautuneensa Nickelback-yhtyeen keulahahmo Chad Kroegerin kanssa seurusteltuaan tämän kanssa ensin puoli vuotta.

28-vuotias laulajattaren viidennen studioalbumin on määrä ilmestyä kauppoihin kevään 2013 aikana. Avril Lavigne on nyt paljastanut Twitter-sivustolla uuden Here’s To Never Groving Up -singlensä kannen, joka on herättänyt huomiota rohkealla sisällöllään. Kansikuvassa vahvoilla kajaaleilla meikattu tähti poseeraa mahdollisesti jopa alastomana pidellen teddykarhua intiimialueidensa peittona.

avrillavigne_herestonevergrowingup

Avril Lavigne on ollut aiemmin naimisissa Sum 41 -yhtyeen keulahahmon Deryck Whibleyn kanssa. Tähtiparin avioliitto kesti kolmen vuoden ajan. Sittemmin poptähti oli pitkään on-off-suhteessa Kardashianien realityperheeseen kuuluvan Brody Jennerin kanssa. Kanadalaiseen Chad Kroegeriin neitokainen rakastui vuoden alussa, kun he alkoivat työstämään yhdessä Lavignen viidettä studioalbumia.