Nämäkö silikonirinnat? Haydenin paisuneet muodot ihmetyttävät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositusta Heroes-televisiosarjasta tunnetuksi tullut Hayden Panettiere aloitti uransa televisiossa ja valkokankaalla jo alle vuoden ikäisenä, mutta viime vuosina kaunotar on ollut otsikoissa lähinnä parisuhteidensa merkeissä. Nyt hänen muotonsa puhuttavat viihdelehdissä.

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka Hayden kuvattin pääsiäislomallaan vihreissä bikineissä. Nyt kuvat ovat aiheuttaneet ihmetystä, sillä Haydenin muodot ovat selvästi uhkeammat kuin ne olivat aiemmin. Lisäksi rintojen välissä oleva kuoppa viittaa mahdollisesti keinotekoisiin täytteisiin rintavarustuksessa. Vertailun vuoksi mukana on myös kuva, jossa Hayden poseeraa exänsä Wladimir Klitschkon käsivarsilla.

23-vuotias New Yorkissa varttunut Hayden Leslie Panettiere näytteli muun muassa Ally McBeal -hittisarjassa Maddie Harringtonia kahden tuotantokauden ajan. Hän on myös näytellyt elokuvissa Kasvukipuja, Salamaseepra ja Anna Palaa 3. Näyttelijäkaunotar näytteli myös Scream 4 -elokuvassa. Panettiere erosi taannoin ukrainalaisesta nyrkkeilymestari Wladimir Klitschkosta. Nykyään hän viihtyy NFL-pelaaja Scotty McKnightin kanssa.