Uhkea TV-kaunotar suuntasi rantalomalle – ja se kyllä huomattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisille NBC-kanavan huippusuositusta The Today Show -ohjelmasta tutuksi tullut televisiokasvo Jill Martin on saavuttanut kannuksia alalle myös saman kanavan muoti- ja urheilutoimittajana.

Eilen Jill Marin kuvattiin Miami Beachilla, jossa hänen seuralaisenaan toimi kuitenkin pääasissa oma kännykkä, jota neitokainen näppäili pitkään. Lopulta hän ehti myös veteen ja heittelemään amerikkalaista jalkapalloa.

36-vuotias Jill Martin, alkuperäiseltä nimeltään Jill Sondra Dorfman, on Yhdysvalloissa tunnettu televisiotähti, joka aloitti uransa The Maury Povich Show -ohjelman avustajana. Hän teki läpimurtonsa, kun ohjelmaan kutsuttu muotiguru ei ilmestynyt paikalle, ja Jill tuurasi häntä menestyksekkäästi.